Algemene voorwaarden

Hier leest u de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle aankopen die gedaan worden bij Sisters in Soul in het atelier of via de webwinkel.

1) Bestellingen via de webwinkel

Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Wij doen ons best om uw bestelling binnen drie dagen te bevestigen. 

Indien per abuis een verkeerde prijs op de website is vermeld behouden wij ons het recht voor om de bestelling te annuleren.

2) Betalingen

In de webshop kunt u betalen via iDEAL of Paypal. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

3) Verzenden

Uw bestelling wordt aangetekend verzonden met PostNL via MyParcel. U krijgt een bericht met een track en trace code wanneer het item verstuurd is. Het pakket wordt verzekerd verzonden. Bestellingen vanaf €100,- worden gratis verzonden.

4) Levertijden

De levertijd kan per item verschillen. Sommige producten die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling binnen twee werkdagen verzonden. Andere producten die nog op maat gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het bijvoorbeeld om een cadeau gaat 

5) Annuleren

Als u een bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Doet u dit per e-mail (sis@sistersinsoul.com) of telefonisch (nummer 06 26688924). Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet verstuurd is.

6) Ruilen en retourneren

Alle SIS designs worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u dit binnen twee weken aan ons laten weten en ongedragen en onbeschadigd retourneren. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via sis@sistersinsoul.com. Wij adviseren het pakket aangetekend te verzenden naar:

Sisters in Soul
Kleiberglaan 9 
6891DK Rozendaal

Let op! Wij dekken de kosten van het retourneren van de bestelling niet, maar we raden ten zeerste aan het pakket met tracking te verzenden en een bewijs van verzending te bewaren. Als het product kwijtraakt, is het niet onze verantwoordelijkheid. Wij streven ernaar het aankoopbedrag binnen 7 dagen op uw rekening te storten, maar u krijgt het aankoopbedrag in elk geval op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen. 

 

© 2015 - 2024 www.sistersinsoul.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel