Sisters in Soul 
Kleiberglaan 9
6891 DK Rozendaal

Tel: 0626688924 

BTW-nummer: NL001853212B24
KvK-nummer: 60874341
IBAN: NL66INGB0006768365

De SIS winkel in Rozendaal s open op afspraak. Wil je langs komen?  Of heb je een vraag?  Bel of app ons of stuur een mailtje naar sis@sistersinsoul.com
Tel 0626688924

 

Sisters in Soul is ook te zien en te koop   bij  o.a.  'Boutique La Muse' Genève, 'Bink Breiwerk' Oosterbeek.

​Voor vragen kan je ook een bericht sturen via het formulier. Wij streven ernaar om deze binnen 1 week te beantwoorden. 

Algemene Voorwaarden

We stellen een goede relatie met onze klanten op prijs. Daarom maken we ook graag duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je sluit met Sisters in Soul. Voor buitenlandse overeenkomsten is ten alle tijden het Nederlands recht van toepassing.
Door artikelen bij Sisters in Soul te bestellen, geef je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld conform de Wet Koop op afstand die sinds 1 februari 2001 van kracht is. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf 30 april 2015
Sisters in Soul is gevestigd in Rozendaal en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder nummer 60874341.

Prijzen

De vermelde prijzen voor de aangeboden artikelen zijn in euro`s, inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland. Wanneer je jouw bestelling bevestigt en kiest voor de optie `verzenden`, dan ben je op de hoogte van de totaalprijs (Inclusief de verzendkosten voor buitenland)
Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Je betaalt de prijs die op het moment van bestellen op www.sistersinsoul.com staat vermeld.
De prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele typefouten.

Betaling

Jouw bestelling bij Sisters in Soul kun je via iDEAL, PayPal en CreditCard betalen.
Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen bij het atelier van Sisters in Soul in Rozendaal. Dit kan alleen op afspraak. De bestelling is al betaald of kan contant ter plekke worden voldaan.

Levering

We streven ernaar om jouw bestelling mits op voorraad, binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden of aan te bieden voor ophalen in Rozendaal. Mocht er een langere levertijd nodig zijn omdat het produkt gemaakt moeten worden of omdat het om persoonlijke wensen gaat dan ontvang je hierover uiterlijk binnen een dag na betaling, bericht per email. Over de verzending of de oplevering van de bestelling word je altijd per e-mail op de hoogte gebracht.
We verzenden met PostNL.
Voor beschadiging,vermissing of andere problemen tijdens de verzending is Sisters in Soul niet aansprakelijk.

Ruilen en retour

Hoe gaat het in zijn werk?

•De artikelen die je wilt ruilen of retourneren moet je van tevoren per e-mail aanmelden. Stuur een mail naar sis@sistersinsoul.com en vermeld daarin jouw ordernummer en de artikelen die je wilt ruilen en voor welke artikelen je deze wilt ruilen. Wanneer je de artikelen niet van tevoren aanmeldt, kunnen we deze niet in behandeling nemen.
•Wacht met het terugsturen van de artikelen tot je een e-mail van ons terug hebt gehad.
•De artikelen stuur je op jouw kosten en risico binnen 2 werkdagen na ontvangst, naar Sisters in Soul terug.
•Wanneer je een artikel wilt ruilen, nemen we eenmalig de verzendkosten om het nieuwe artikel toe te sturen voor onze rekening. Dus niet bij ruiling op ruiling.
•Wanneer we een fout of gebrekkig artikel hebben verzonden, wordt het artikel kosteloos omgeruild voor het bestelde artikel.
Let bij ruiling en retour op het volgende; het artikel moet je ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking en met alle aangebrachte kaartjes en toebehoren terugsturen.
•Wanneer je het artikel retourneert, storten we het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 7 werkdagen terug op de rekening waar de bestelling mee betaald is.
•Artikelen die gedragen of gewassen zijn nemen we niet retour.
•Speciale opdrachten, op maat gemaakte artikelen en gepersonaliseerde designs nemen we niet retour.

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. We kunnen echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Sisters in Soul is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Daarnaast zijn we niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen ten gevolgen van beeldschermkwaliteit.
Sisters in Soul is niet aansprakelijk voor enige schade die zou zijn voortgekomen uit het gebruik van de door haar geleverde artikelen en voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van een bestelling.
Sisters in Soul is niet aansprakelijk voor geringe afwijkingen in kwaliteit, kleur, dessin, print afmeting, materiaal, materiaalstructuur en afwerking.

Garantie en service

Uiteraard streeft Sisters in Soul naar tevreden klanten. Wanneer je een klacht hebt, worden we hier graag per e-mail (sis@sistersinsoul.com) van op de hoogte gebracht. Je krijgt dan binnen een werkdag een antwoord. Een klacht nemen we altijd in behandeling en we proberen tot een oplossing te komen.

Overmacht

In het geval van overmacht is Sisters in Soul niet verplicht tot het nakomen van enige verplichting tot de klant. Onder overmacht verstaan we omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van Sisters in Soul. We hebben in geval van overmacht het recht om naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten of de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. We delen je dit altijd per e-mail mee.

Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Sisters in Soul gebruikt en worden nooit aan derden ter beschikking gesteld. Alleen wanneer het nodig is voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

Copyright

Alle ontwerpen voor Sisters in Soul zijn intellectueel eigendom van Simone en Elaine van Raaij.
Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Sisters in Soul.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2024 www.sistersinsoul.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel